Yolanthe Cabau heeft een duidelijke beslissing genomen over haar liefdesleven

door: COS
Yolanthe Cabau AMFAR Awards
Afbeelding bron: Photonews

Yolanthe Cabau is met een duidelijk idee aan het nieuwe jaar begonnen. Ze wil zoveel mogelijk dingen van haar bucketlist schrappen.

Dat is haar nog geen maand na de start van het nieuwe jaar al voor een groot deel gelukt. Al meer dan tien jaar droomde Yolanthe Cabau ervan haar motorrijbewijs halen. Ze wil namelijk graag een keer Route 66 rijden.

Dat rijbewijs heeft ze nog voor kerst bovenaan de lijst gezet. "Ik ben 2022 meteen goed begonnen door mijn motorexamen te halen. Ik ben helemaal trots!", citeert Story Yolanthe in Grazia. Ook leren salsa dansen staat hoog op het lijstje.

De bucketlist is niet het enige waarop ze zich in het nieuwe jaar wil focussen. Ze wil zich dit jaar ook graag openstellen voor een nieuwe man in haar leven. Die zou er volgens verschillende bronnen al zijn.

"Bij het begin van een nieuw jaar horen voor mij nieuwe uitdagingen", zegt ze. "Dit jaar wil ik me meer openstellen voor het leven, de liefde en voor alles wat er op mijn pad komt, want dat heb misschien te weinig gedaan", beseft Yolanthe.