Will Smith en zijn vrouw Jada-Pinkett nemen zeer verrassend besluit over hun huwelijk
PMN

Will Smith praat in GQ openlijk over zijn huwelijk met Jada-Pinkett. Op een bepaald moment hebben ze een heel verrassend besluit genomen.

Will Smith en Jada-Pinkett besloten om niet meer monogaam te zijn. “Jada heeft nooit geloofd in een traditioneel huwelijk. Zij had familieleden met een onconventionele relatie, dus zij is ermee opgegroeid. Dat was heel anders dan hoe ik opgegroeid ben”, citeert De Telegraaf hem.

“Wij hebben veel diepe gesprekken gehad over wat perfectie is in een relatie. Wat is een perfecte manier om met elkaar om te gaan? Voor een groot deel van onze relatie kozen we daarbij voor monogamie, ook al zagen we dat nooit als enige optie.”

“We hebben elkaar vertrouwen en vrijheid gegeven, met het idee dat iedereen zijn eigen weg moet vinden. Voor ons kan het huwelijk geen gevangenis zijn.” 

“En ik zeg niet dat iedereen dat moet doen. Ik zeg niet dat iemand dat moet doen. Maar de ervaring die die vrijheid en onvoorwaardelijke steun mij geeft, is voor mij de mooiste blijk van liefde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.