VTM heeft een duidelijke beslissing genomen over Marco Borsato
COS
VTM heeft een duidelijke beslissing genomen over Marco Borsato
Foto: Eén

Sergio Herman heeft op VTM een gloednieuw programma met 'Sergio Over De Grens'. Daarin neemt hij bekende gezichten mee op een culinaire trip.

In de eerste afleveringen zagen we Sergio Herman al met Jeroen Meus in Kroatië en met Kürt Rogiers in Marokko. Op dinsdag 18 januari neemt hij Regi Penxten mee naar Spanje.

Er werd ook een aflevering opgenomen met Marco Borsato in Italië. Nadat de zanger in opspraak was gekomen omwille van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige.

VTM was er nog niet uit of ze de aflevering van 'Sergio Over De Grens' met Marco zouden uitzenden. Nu heeft de zender toch een beslissing genomen: de aflevering wordt uitgezonden zoals gepland op dinsdag 25 januari.

"De opnames van deze aflevering dateren van eind deze zomer, toen er nog geen sprake was van aantijgingen tegen de zanger. Het is op dit moment aan het gerecht in Nederland, niet aan VTM, om zich te buigen over de schuldvraag. We zenden de aflevering dan ook uit zoals gepland", zegt VTM aan Het Laatste Nieuws.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.