Volger van Britney Spears beschuldigt zangeres ervan te liegen over zwangerschap en miskraam
COS

Britney Spears deelde op 11 april heugelijk nieuws. De zangeres was in verwachting van haar tweede kindje.

Afgelopen weekend kwam de droevige mededeling dat Britney Spears en verloofde Sam Asghari hun "mirakelbaby" waren verloren. "Misschien hadden we langer moeten wachten om het bekend te maken, maar we waren zo opgetogen om het nieuws te delen", klonk het.

Een volger van Britney is er echter van overtuigd dat Britney gelogen heeft. "Over een gevoelig onderwerp als een miskraam liegen, is niet mooi", reageert die onder de laatste foto van Brit. "Het bewijs ligt voor het rapen", verdedigt de volger zich na kritische reacties van Britneys fans.

"Ze zei dat ze een buikje had en dat ze daarom een test deed. Bij haar trip naar Mexico had er al wat te zien moeten zijn. Ze beweerde ook dat een van haar foto's voor de zwangerschap was, maar de video was in Mexico gemaakt en ze heeft dat beeld zelfs in haar Mexico-compilatie gebruikt. Ik zou nog verder kunnen gaan."

Britney is iemand die - zeker sinds het einde van haar conservatorschap - graag en veel deelt met haar volgers. Dat ze gedurende haar zwangerschap geen beelden plaatste van haar vaak vernoemde 'babybuikje', een zwangerschapstest of echografie, is eigenlijk niets voor haar.

Ook benadrukte Britney de afgelopen maanden veelvuldig de aanwezigheid van een foetus. "Hier zijn een paar outfits die ik droeg voor ik erachter kwam zwanger te zijn", schreef ze. Of: "Ps: ik heb die natuurlijk gemaakt voor ik mijn zwangere buikje had." En: "In Mexico vóór er een baby in me zat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.