Verrassend liefdesnieuws over André Hazes: "Monique Westenberg zal wel in shock zijn"
COS

André Hazes en Sarah van Soelen hebben geen relatie meer. De zanger zou er de afgelopen weken weer alles aan hebben gedaan om ex Monique Westenberg weer voor zich te winnen.

Het zou weleens kunnen dat André Hazes het al heeft opgegeven. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat immers al een tijdje de ronde dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose. Zij kent de familie Hazes al langer en doet sinds kort de administratie van Rachel Hazes.

Woensdag werden André, Rachel en Anne Rose gespot tijdens het kerstshoppen. "Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis", schrijft Yvonne op Instagram.

"Anne Rose en André gaan met z'n tweetjes een weekendje naar Londen in de eerste week van januari. Ik heb bewijs", klinkt het verder bij Yvonne.

"Monique zal wel in shock zijn, want dit weet zij sowieso niet! Wie ook in shock zal zijn, is Sarah. Zij werd vriendinnen met Anne Rose en volgt haar ook nog steeds", aldus Yvonne Coldeweijer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.