Verontwaardiging over André Hazes: "Verwende snotaap"
LHX
Verontwaardiging over André Hazes: "Verwende snotaap"
Foto: Instagram @sarahvansoelen

Het lijkt erop dat André Hazes en Sarah van Soelen niet meer samen zijn. Maar hoe zit het dan met zijn ex Monique Westenberg? Aan onze lezers vroegen we of Monique André opnieuw een kans moet geven. 

"Ze zou echt dom zijn als ze dit opnieuw doet", vindt Stefanie. Ook Carina vindt dat André Hazes genoeg kansen heeft gehad. "Het is altijd iets met die verwende snotaap." "Ik hoop dat zij kan inzien wat voor persoon hij is, want ik denk dat hij haar op die manier continu zou kwetsen", schrijft Sofie. 

Een erg grote groep mensen vindt dus dat het wel welletjes is geweest en dat André zijn kansen verkeken heeft. Toch reageert de meerderheid een stuk milder. 

"Wij kunnen niet beslissen in haar plaats", schrijft Jeannick. "Ze weet al langer dan vandaag wat voor vlees ze in de kuip heeft." Ook Chrisje vindt dat het haar zaken niet zijn. "Inderdaad, niemand hoeft daarover te oordelen", klinkt het bij Carine. "Het is hun leven."

De meest positieve boodschap komt van Marie-Jeanne. "En toch denk ik dat hij Monique nog graag ziet, ondanks zijn turbulente levensstijl, en Monique hem ook!", zegt ze. Wie weet...

Meer nieuws

Meer nieuws

.