Vermeende 'minnares' A$AP Rocky reageert op geruchten over overspel en breuk met Rihanna
COS
Vermeende 'minnares' A$AP Rocky reageert op geruchten over overspel en breuk met Rihanna
Foto: Photonews

Vrijdag deden opvallende geruchten de ronde. A$AP Rocky zou zijn zwangere vriendin Rihanna bedrogen hebben, waarna de zangeres een einde aan hun relatie had gemaakt.

De geruchten staken amper enkele weken voor de komst van A$AP Rocky en Rihanna's eerste kindje de kop op. Maar het blijken ook niet meer dan kwalijke geruchten. Dat bevestigde een dichte bron aan TMZ.

Bovendien reageerde ook Amina Muaddi, de schoenenontwerpster met wie A$AP Rocky zijn zwangere vriendin tijdens Paris Fashion Week zou bedrogen hebben. Ze vertelt eerst besloten te hebben niet te reageren, maar doet dat toch.

"De afgelopen 24 uur werd ik eraan herinnerd dat we in een samenleving leven die zo snel over onderwerpen spreekt en dat niets verboden terrein is. Zelfs niet tijdens wat een van de mooiste tijdens in iemand leven zou moeten zijn",  schrijft Amina op Instagram Stories.

"Daarom moet ik van mij laten horen, want dit is niet alleen naar mij gericht, maar ook naar mensen voor wie ik veel respect en genegenheid heb. Terwijk Rih haar serene, best geklede, zwangere leven blijft leiden en ik terug ga naar mijn zaak", aldus Amina.

https://twitter.com/PopCrave/status/1515022508730335232

Meer nieuws

Meer nieuws

.