Verloofde van Britney Spears is er niet over te spreken: “Zorgt voor een heel bittere nasmaak”
PMN
Verloofde van Britney Spears is er niet over te spreken: “Zorgt voor een heel bittere nasmaak”
Foto: Tinseltown / Shutterstock.com

Sam Asghari is de verloofde van Britney Spears. Er iets waar hij niet over te spreken is.

De afgelopen maanden zijn er verschillende documentaires uitgezonden over hem en Britney Spears. Het model en acteur maakt er op Instagram zijn bedenking over.

Volgens Sam Asghari hebben die documentaires voor hen een bittere nasmaak. "Ik kan het CNN, BBC of Netflix (die me door de lockdowns heen hebben gesleept) niet kwalijk nemen dat ze die hebben uitgezonden want als acteur vertel ik ook andermans verhalen”, zegt Ashgari.

“Maar ik heb wel mijn twijfels over producenten die ze maken om ’iets onder de aandacht’ te brengen zonder dat ze input of toestemming hebben van de persoon die centraal staat”, citeert De Telegraaf hem.

Sam merkt op dat het door de #FreeBritney-beweging is dat zijn toekomstige vrouw voor het eerst in dertien jaar verlost gaat worden van haar vader als toezichthouder. En volgens hem hebben die documentaires daar geen enkele verdienste aan.

Trouwe fans van Spears gaan al jaren de straat op omdat ze vinden dat hun idool vrij moet zijn om haar eigen beslissingen te kunnen nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.