Verloofde Brooklyn Beckham blijft achter met gebroken hart: “Ik kan het niet beschrijven”
COS

Brooklyn Beckham, de oudste zoon van voormalige voetballer David Beckham en Victoria Beckham, is al een tijdje verloofd. Zijn verloofde Nicola Peltz beleeft een erg moeilijke week.

Al een hele zomer worden bekende Vlamingen in valse Facebookadvertenties opgevoerd. Het gaat van Gert Verhulst over Bart De Wever en van Lesley-Ann Poppe tot Philippe Geubels. “De meest recente investering van Philippe Geubels verbaast experts en maakt banken doodsbang”, staat er te lezen boven een foto van Geubels. Maandag liet het management van de komiek weten dat het een klacht ingediend heeft tegen een valse advertentiecampagne voor bitcoins.

De politie is bekend met die relatief nieuwe vorm van internetfraude, maar kan hier weinig tegen doen. “BV”s die er last van hebben, moeten de ads blijven rapporteren. Een klacht voor laster indienen, kan geen kwaad. Maar de pakkans is klein. Belangrijker is dat BV's zich openlijk distantiëren van de berichten. Zodat zo veel mogelijk mensen weten dat het oplichterij is”, zegt Ruben Ceuppens, hoofd sociale media bij Havas Media Group.

Meer nieuws

Meer nieuws

.