Vechtscheiding niet voorbij: Angelina Jolie klaagt FBI aan omwille van "mishandeling" door Brad Pitt"
COS

Van 'Brangelina' is al enkele jaren geen sprake meer. Amper twee jaar na hun huwelijk van 2014 gingen Angelina Jolie en Brad Pitt uit elkaar.

Dat de breuk tussen Angelina Jolie en Brad Pitt allesbehalve vriendschappelijk verliep, bleek de afgelopen jaren uit hun vechtscheiding. Nu blijkt Angelina anoniem een rechtszaak te zijn gestart tegen de FBI, nadat ze in 2016 beweerde te zijn aangevallen door haar toenmalige echtgenoot.

Volgens Variety vertelde Angelina enkele jaren geleden dat Brad haar en hun kinderen "fysiek en verbaal had aangevallen" toen ze aan boord van het vliegtuig waren. "Je verpest deze familie", zou Brad geroepen hebben, terwijl hij de actrice bij de schouders greep.

In 2016 werd Brad naar verluidt onderzocht wegens kindermishandeling door zowel de FBI als het Los Angeles Department of Child and Family Services nadat er een incident had plaatsgevonden in het privévliegtuig van zijn familie.

Maddox (toen 15) zou gewond zijn geraakt toen hij bij een ruzie van zijn ouders tussenbeide kwam. Het team van Brad ontkende later dat de acteur zijn zoon had pijn gedaan. Angelina diende de anonieme klacht tegen de FBI in als poging om "achtergehouden informatie" te verkrijgen over de zaak.

Meer nieuws

Meer nieuws

.