Vader van Britney Spears haalt uit naar dochter: “Heb je uit de schulden geholpen!”

door: COS
Britney Spears
Afbeelding bron: Photonews

Britney Spears wil dat haar vader niet langer co-conservator is over haar eigendommen. Dat liet de zangeres al meermaals blijken.

Britney liet haar advocaat zelfs een verzoek indienen bij de rechtbank, maar Britneys vader Jamie Spears wil niks weten van de plannen van zijn dochter.

Hij is ervan overtuigd dat hij de reden is dat zijn dochter niet failliet gegaan is in de twaalf jaar dat hij haar fortuin controleert. Op zijn beurt diende hij dan ook documenten in bij de rechtbank. Die kon TMZ inlezen.

Financiële ramp

Jamie beweert daarin dat hij degene is die “haar uit aanzienlijke schulden geholpen heeft” en ervoor gezorgd heeft dat verschillende rechtszaken tegen de popprinses konden worden afgewend.

“Er is absoluut geen reden om mij van de zaak te halen, aangezien ik ervoor gezorgd heb dat mijn dochter niet in een financiële ramp terechtgekomen is”, staat te lezen in de documenten.

Heel wat fans mengden zich ook al in de discussie en kiezen natuurlijk de kant van hun idool. Het laatste over deze zaak lijkt nog niet uitgesproken te zijn.