Toch liefdesverzoening in de maak? 'Brad Pitt en ex-vrouw zoeken de romantiek op in Parijs'
COS

Dat Brad Pitt en Angelina Jolie hun liefde ooit een tweede kans geven, lijkt uitgesloten. Met zijn andere ex-vrouw lijkt het wel te klikken: Jennifer Aniston.

Brad Pitt en Jennifer Aniston waren tussen 2000 en 2005 getrouwd. Het kwam tot een breuk toen Brad op de set van 'Mr. & Mrs. Smith' voor de charmes van tegenspeelster Angelina Jolie viel.

Sinds de breuk met Angelina hopen fans van Brad en Jennifer vurig dat ze hun liefde een tweede kans zullen geven. In 2020 leek dat even het geval. Van flirterige Zoom-meetings tot gezellige uitjes, alles wees erop dat een verzoening in de maak was.

Die hoop moesten we snel opbergen, maar nu lijken Brad en Jennifer elkaar weer op te zoeken. Tijdens de opnames van 'Murder Mystery 2' bezocht Brad zijn ex op de set. Dat schrijft TV Familie. Maar daar bleef het niet bij.

"Een dag later werden ze samen in het restaurant van hotel Costers gespot", citeert TV Familie een bron. "Ze gedroegen zich heel ontspannen in elkaars gezelschap. Het zag er wel romantisch uit tussen die twee." Is er dan toch hoop voor Brad en Jen?

Meer nieuws

Meer nieuws

.