Slecht nieuws voor Monique Westenberg: "André Hazes is weer volledig afgehaakt"
COS
Slecht nieuws voor Monique Westenberg: "André Hazes is weer volledig afgehaakt"
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes had in 2021 drie verschillende relaties. Eerst met Monique Westenberg, dan enkele maanden met Sarah van Soelen en met Anne Rose Zonneveld was hij amper enkele weken samen.

André Hazes zou de laatste weken tot inkeer zijn gekomen en hebben beseft dat hij weer een gezin wil vormen met ex-verloofde Monique Westenberg. Hij sliep weer elke dag in het huis van Monique en er zou zelfs gesproken zijn over een tweede kindje.

Dat plan lijkt nu al van de baan te zijn. "We zijn natuurlijk weer twee weken verder. En Hazesweken lopen altijd wat vlotter dan onze weken... André is namelijk inmiddels weer compleet afgehaakt", weet Yvonne Coldeweijer.

Monique was besmet met het coronavirus en had hulp nodig van André. De zanger zou hun zoontje van school moeten halen. Dat deed hij een paar keer, maar volgens Yvonne was dat niet van harte.

Daarnaast weet de Nederlandse juicekoningin dat André ook weer wekelijks in de sportschool te vinden is. Een ommekeer lijken we van de zanger dus nog niet meteen te hoeven verwachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.