Simon Cowell mikpunt van spot: "Is de wetenschap te ver gegaan?"
COS

Onlangs vond de ontknoping van het zeventiende seizoen van 'America's Got Talent' plaats. Simon Cowell, de bedenker van het programma's, was er voor de zevende keer bij als jurylid.

Naar aanleiding van de 'America's Got Talent'-finale waren Simon Cowell en medejurylid Sofia Vergara te gast bij WIRED voor een interview. Iedereen valt op hoe goed Sofia er op 50-jarige leeftijd uitziet. Hetzelfde kan volgens velen echter niet gezegd worden over Simon.

"Het is hilarisch dat Simons gezicht er het ene moment normaal kan uitzien en het andere absoluut desastreus", klinkt het in de reacties onder het filmpje. "Het lijkt lijkt alsof iemand een masker van Simons gezicht draagt en door de ooggaten kijkt", merkt iemand op.

"Simons gezicht... Is de wetenschap te ver gegaan?", lezen we nog. "Simon lijkt gemaakt van kaarsvet." Iemand gaat nog een stapje verder: "Het lijkt alsof hij gesmolten is." En: "Ik ben er zeker van dat Simon dit interview alleen maar wou doen als alle vragen over zijn plastische chirurgie zouden worden weggelaten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.