Simon Cowell helemaal omvergeblazen door Poolse Sara James (13) in 'America's Got Talent'
COS

'America's Got Talent' is weer van start gegaan in de Verenigde Staten. De talentenjacht van Simon Cowell is al toe aan de zeventiende jaargang.

Dat je niet uit de Verenigde Staten afkomstig moet zijn om deel te nemen aan 'America's Got Talent', maakten Belg Chris Umé en zijn Australische kompaan onlangs nog duidelijk. Ze brachten een verrassende deepfake-act.

Ook Sara James probeert het op het grote Amerikaanse podium. De 13-jarige zangeres is afkomstig uit Polen. Door in 'America's Got Talent' op te treden laat ze alvast een grote droom in vervulling gaan.

Maar het wordt nog beter, want het publiek en de jury zijn enorm onder de indruk van Sara's versie van 'Lovely' van Billie Eilish. Ook Simon Cowell is omvergeblazen door de star quality van Sara.

"Ik kan me nog herinneren hoe het was toen ik voor het eerst naar Amerika kwam. Dat was een moment dat ik nooit zal vergeten. En ik wil hier een moment van maken dat je je altijd zal herinneren", zegt Simon voor hij zijn Golden Buzzer indrukt voor Sara.

Meer nieuws

Meer nieuws

.