Sam Asghari haalt uit naar ex-man van echtgenote Britney Spears na pijnlijke uitlatingen
COS
Sam Asghari haalt uit naar ex-man van echtgenote Britney Spears na pijnlijke uitlatingen
Foto: Instagram@britneyspears

De relatie tussen Britney Spears en haar tienerkinderen zou enorm bekoeld zijn. Dat blijkt uit een interview dat haar ex-man Kevin Federline recent gaf aan The Daily Mail.

Kevin Federline hint erop dat de onthullende foto's die Britney Spears vaak deelt op sociale media er mee voor hebben gezorgd dat hun zoons de zangeres niet meer willen zien. Onzin, vindt Sam Asghari, die in juni trouwde met Britney.

"Mijn vrouw heeft nog nooit een naaktfoto van zichzelf gedeeld, behalve van haar achterwerk, wat best bescheiden is tegenwoordig. Andere foto's bevatten geïmpliceerde naaktheid die je ook in advertenties ziet. Er klopt niets van zijn verklaring over de kinderen die afstand hebben genomen."

"Het is onverantwoordelijk om daarover publiekelijke uitspraken te doen", vindt Sam. "De jongens zijn heel slim en zullen binnenkort 18 zijn en hun eigen beslissingen maken. Uiteindelijk zullen ze beseffen dat het 'lastige' ding was om een vader te hebben die al meer dan 15 jaar geen rolmodel is."

Sam zegt verder niets te hebben tegen Kevin, behalve dat hij kwaadspreekt over zijn vrouw. De acteur hekelt ook het feit dat Kevin de kant van Britneys vader koos tijdens het 13-jarig conservatorschap.

"Ik wens hem het beste en hoop dat hij in de toekomst een meer positieve kijk heeft. Maar voor nu: neem de naam van mijn vrouw niet meer in je ... mond", aldus Sam die verwijst naar de uitbarsting van Will Smith op de Oscaruitreiking. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.