Roxeanne Hazes vindt het heel verdrietig: “Doet me veel pijn want dit was privé”
PMN

Roxeanne Hazes is de dochter van de overleden André Hazes. Ze is niet blij met wat er nu gebeurd is.
 

Er is een nieuwe documentaire verschenen. In de documentaire ‘Kleine Jongen: Het echt levensverhaal van André Hazes’ zien we nooit eerder vertoonde beelden van de zanger.

Roxeanne Hazes is daar niet over te spreken. Dat laat ze duidelijk blijken op haar Instagram.

”Ik werk niet mee aan deze reeks. Ik ben hier destijds voor benaderd en na een aantal gesprekken en het zien van een presentatie voelde het niet juist om hierin te verschijnen”, verduidelijkt ze.

In de documentaire toont men ook privébeelden. “Sommigen heb ik zelfs nog nooit gezien. Aangezien ik niet anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken en aan mijn kind laten zien.”

“Dit zijn beelden die ik met mijn (van hem gekregen) camcorder heb gefilmd en die voor mij ongelofelijk dierbaar zijn. Dit zijn een van de laatste gesprekken tussen hem en mij. Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.”

“Ik vind oprecht dat deze reeks, om vele redenen en op deze manier, niet gemaakt had mogen worden en dat ik minimaal meebeslis over wat er met dit privémateriaal gebeurt.”

https://www.instagram.com/p/CNqFl1FAUyz/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.