Roxeanne Hazes gaat uit de kleren: “Het wordt je geleerd je lichaam te haten”
COS

Roxeanne Hazes staat helemaal achter de boodschap #BodyPositivity. Ze ging al een keer naakt voor LINDA. en doet dat nu nog eens.

Aan RTL vertelt Pommeline hoe het zo fout is kunnen lopen. “Zodra we terug waren is Fabrizio beginnen afspreken met verleidster Julia”, klinkt het. “Ik ben het te weten gekomen toen hij zijn laptop had achtergelaten. Hij was denk ik vergeten dat zijn iCloud ook daar binnenliepen, en ik had het wachtwoord van die computer. Zo ben ik een veelzeggende foto’s tegengekomen en kon hij het niet meer ontkennen.”

Pommeline vindt de verleidster ook schijnheilig. “Na ‘Temptation’ is ze nog bij ons komen eten, terwijl de twee intussen al wat hadden samen. Ze had me zelfs een brief gegeven waarin stond dat ze zo blij was dat wij gingen trouwen, en dat ze hoopte dat we nog lang en gelukkig zouden leven.”

“Ik heb daar erg van afgezien, ik heb drie weken aan één stuk gehuild”, vertelt ze over de breuk. “Het is een levensles geweest, ik ga mezelf nu op de eerste plaats zetten.” Ze is ook veel voorzichtiger geworden in de liefde. “Ik denk niet dat ik weer zo snel ‘ja’ zal zeggen als iemand me ten huwelijk vraagt. En ik laat nooit nog iemands gezicht op mijn lichaam tatoeëren”, lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.