BREAKING NEWS Rockzanger en acteur Meat Loaf overleden op 74-jarige leeftijd
COS
Rockzanger en acteur Meat Loaf overleden op 74-jarige leeftijd
Foto: Photonews

De bekende Amerikaanse rockzanger en acteur Meat Loaf is op vrijdag 21 januari overleden. Dat maakt zijn familie zelf bekend met een overlijdensbericht op Facebook.

"Onze harten zijn gebroken om aan te kondigen dat de onvergelijkbare Meat Loaf vanavond is overleden met zijn vrouw Deborah aan zijn zijde. Dochters Pearl en Amanda en goede vrienden zijn de afgelopen 24 uur bij hem geweest", klinkt het overlijdensbericht op de Facebookpagina van Meat Loaf.

Zes decennia lang stond Meat Loaf, de artiestennaam van Marvin Lee Aday, aan de top van de rockmuziek. Hij verkocht meer dan 100 miljoen albums wereldwijs, maar schitterde ook in meer dan 65 films, waaronder de iconische films 'Fight Club' en 'Rocky Horror Picture Show'.

"We weten hoeveel hij voor zo velen van jullie betekende en we waarderen echt alle liefde en steun terwijl we door deze tijd van verdriet gaan bij het verlies van zo'n inspirerende kunstenaar en mooie man. Wij danken jullie voor jullie begrip voor onze behoefte aan privacy op dit moment. Van zijn hart tot je ziel ... stop nooit met rocken!"

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.