Rihanna verklapt op deze manier zelf het geslacht van haar eerste kindje

door: COS
Rihanna
Afbeelding bron: Andrea Raffin / Shutterstock.com

Rihanna en haar vriend A$AP Rocky verwachten binnenkort hun eerste kindje. Het nieuws maakten ze simpelweg bekend door een wandeling te doen in New York.

Rihanna en A$AP Rocky werden in januari gespot tijdens een wandeling in New York. Rihanna's buik ging op foto's met alle aandacht lopen. De zangeres bleek namelijk in verwachting.

Voor Rihanna en Rakim Mayers, de echte naam van de rapper, wordt het een eerste kindje. Over het geslacht sprak het koppel zich nog niet uit, maar de roze jas die Rihanna op de aankondigingsfoto's droeg zou weleens een grote hint kunnen geweest zijn.

De afgelopen maand werd Rihanna in verschillende winkels gefotografeerd, terwijl ze babykleding koopt. Een oranje jurkje dat ze in haar winkelmand stopt, lijkt alvast te verklappen dat Rihanna een meisje verwacht.

Ook deze week ging Rihanna nog langs in de Burberry-kinderwinkel. Daar leek ze ontroerd door een baby-versie van hun bekende beige trenchcoat. Hoewel die zowel voor een jongen als meisje kan, staat ze toch opnieuw in de meisjesafdeling.

Tags rihanna