Rachel Hazes openhartig over relatie met Roxeanne: “Daardoor veel hartenpijn”

door: COS
Rachel Hazes
Afbeelding bron: Instagram @rachelhazes

Roxeanne Hazes verzoende zich enkele maanden geleden met haar broer André Hazes. Met moeder Rachel Hazes is de relatie nog steeds verzuurd.

“Het allerergste is dat ik niet weet waarom ik discussie heb met haar”, vertelt Rachel in Story over haar verzuurde relatie met dochter Roxeanne. “Daarop wil ze me gewoon geen antwoord geven.”

Volgens Rachel gaat het ook niet meer goedkomen. “Nou ja, het zal niet meer worden zoals het was. Natuurlijk blijft ze mijn dochter en als ze me morgen belt met een probleem, dan los ik het op. Maar er is te veel gebeurd waardoor ik zeer teleurgesteld ben.”

Fender

“Ik heb ook nog steeds veel hartenpijn omdat ik haar zoontje Fender niet meer zie. Wekelijks was hij drie dagen bij mij, nu zie ik hem helemaal niet meer. En om niets, hè?”, klinkt het verontwaardigd bij Rachel.

“Als ik nou dronken op de bank had gelegen als Rox thuiskwam of ik had haar op een andere manier laten vallen. Maar ik weet überhaupt niet waarom ze zo tegen me doet. Ik heb er tien appjes aan gewijd, maar geen antwoord gekregen”, aldus Rachel.