Rachel Hazes na relatiegeruchten: "Ben daarom gewoon niet leuk voor een man"
COS

Rachel Hazes vangt momenteel haar zoon André Hazes op. Hij herstelt bij zijn moeder van zijn burn-out, terwijl hij aan zijn comeback werkt.

Rachel Hazes deed de geruchtenmolen de afgelopen weken volop draaien. Was er na al die jaren een nieuwe man in haar leven? Ze werd vaak met Klaas Otto gespot. Over de aard van de relatie hield ze de lippen stijf op elkaar. Tot Klaas plots met een andere dame gespot werd.

Van een romantische relatie was dus nooit sprake geweest. Valentijn vierde Rachel deze week dan ook zonder een nieuwe liefde. Wel stond ze stil bij de liefde van haar leven. "Liefde is... Ik ook van jou", schreef ze bij een foto een schilderij van André sr. op Instagram.

Of een nieuwe geliefde welkom is? "Zal ik je eerlijk zeggen: ik ben zo druk dat ik gewoon niet leuk ben voor een man", zegt Rachel aan RTL Boulevard. "Ik heb gewoon geen tijd."

"Ik zou het hartstikke leuk vinden, maar het komt me gewoon niet uit. Dankjewel, André", besluit Rachel al lachend. Met zoon André Hazes heeft ze momenteel de handen immers goed vol.

Meer nieuws

Meer nieuws

.