Rachel Hazes maakt zich droevige bedenking: "André beperkt mijn leven daarin"
COS
Rachel Hazes maakt zich droevige bedenking: "André beperkt mijn leven daarin"
Foto: Instagram @rachelhazes

Rachel Hazes moest in 2004 afscheid nemen van haar echtgenoot André Hazes senior. Ze waren op dat moment dertien jaar getrouwd en kregen twee kinderen samen: André Hazes en Roxeanne Hazes.

Rachel Hazes is een moeilijke maand gestart. Maart staat immers helemaal in het teken van haar overleden echtgenoot. Er is een musical over André Hazes senior in première gegaan en ook de concerten ter ere van de zanger staan voor de deur.

Bijna achttien jaar na de dood van André zit Rachel nog dagelijks met hem in zijn hoofd. "Vooral deze maand is het veel. De musical 'Hij Gelooft in Mij' is in première gegaan, de concerten van 'Holland zingt Hazes' vinden plaats en op SBS6 wordt 'Hazes is de Basis' uitgezonden", legt Rachel uit in Story.

"Ik durf ook wel te zeggen dat André mijn liefdesgeluk in de weg staat. Op dagen dat ik met hem bezig ben, kan ik ook niet daten met een andere man. Laat staan dat ik met een andere man naar bed zou gaan. Dat voelt als verraad naar André. Ik denk dat André mijn leven daarin beperkt", aldus Rachel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.