Rachel Hazes heeft een boodschap voor André Hazes: "Hoe vaak heb je dat niet gezegd"
COS

André Hazes sr. overleed op 23 september 2004 na twee hartinfarcten en een hartstilstand. Zo'n tien jaar na zijn overlijden werden de 'Holland zingt Hazes'-concerten in het leven geroepen.

Bij 'Holland zingt Hazes' zingen Nederlandse artiesten de grootste hits van André Hazes sr. Dat doen ze al sinds 2013. Dit weekend ging de jubileumeditie van start. Ook komend weekend weerklinken de hits van Hazes nog in Ziggo Dome.

André Hazes jr. is er omwille van de gekende omstandigheden niet bij dit jaar. Roxeanne Hazes staat wel weer op het podium. Andrés weduwe Rachel Hazes vangt de sfeer op in het publiek en pent een emotioneel bericht neer op Instagram.

"Lieve Dré, hoe vaak heb jij bij leven niet tegen mij gezegd dat jij de trouwste en beste fans achter jou had staan.
Ja schat, het klopt helemaal! Want nu is het dit jaar het jubileumconcert van 'Holland zingt Hazes' en zijn we gewoon 10 jaar verder..."

"Wat zal jij trots zijn dat jouw fans jou nog steeds zo eren. Weet dat wij ieder jaar deze concerten nog steeds met heel veel liefde voor jou en jouw trouwe fans organiseren. Hou van jou lieve schat", aldus Rachel Hazes.

https://www.instagram.com/tv/CbAKnbSoi5M/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.