Publiekslieveling uit populaire Netflix-reeks ‘Cheer’ bekent seksueel misbruik minderjarigen
COS

De Netflix-reeks ‘Cheer’ volgt een cheerleading team op weg naar het kampioenschap. Jerry Harris werd meteen bestempeld als publieksfavoriet.

Kim Van Oncen geeft borstvoeding en verkondigde dit ook in de media. Dat stoot blijkbaar verschillende mensen tegen de borst.

Kim heeft er nu wel genoeg van. “Na alle heisa in de media afgelopen weken ... Ja ik geef borstvoeding. Gewoon omdat ik dat wil en omdat ik het geluk heb dat het lukt. SIMPEL”, zegt Kim op haar Instagram. 

“Wij proberen hier het principe ‘leven en laten leven’ hoog in het vaandel te dragen en niet te oordelen over anderen hun keuzes. Laat je dus nooit een schuldgevoel aanpraten over het al dan niet geven van borstvoeding.” 

“Voor iedereen goed doen kan je nooit en je kan enkel beslissen wat jou gelukkig maakt en dus automatisch ook je baby (en soms heb je zelfs niet te beslissen, maar lukt het om een of andere reden waar mensen geen zaken mee hebben niet). Alle mama’s met of zonder borstvoeding jullie verdienen allemaal een vuistje."

Meer nieuws

Meer nieuws

.