Paris Jackson doorbreekt stilte: “Als we dat doen, is het gedaan met hem”
COS
Paris Jackson doorbreekt stilte: “Als we dat doen, is het gedaan met hem”
Foto: Photonews

Paris Jackson is de dochter van de overleden muzieklegende Michael Jackson. Tot voor kort bleef ze stil over haar politieke voorkeuren.

Een tweede kind komt er wellicht niet meer voor Karen en Antony. Dat Sky enig kind is, vindt Karen geen issue. “Ik heb altijd gehoord dat je nooit voor een tweede kind mag gaan om het eerste een plezier te doen. En dat is bij ons zeker niet aan de orde”, zegt Karen Damen. Sky verlangt niet perse naar een broer of zus. “Sky is blij dat hij alle aandacht voor zich alleen heeft. En met de huisdieren erbij is het plaatje compleet. Nu ik bijna 45 ben, vind ik het ook beter om geen risico’s te nemen.”

Het moederschap gaat haar overigens steeds beter af. Haar man Antony omschreef haar al als een goeie moeder. “Ik ben het eens met hem, al vind ik wel dat ik best wat consequenter zou mogen zijn”, nuanceert Karen. “Ik heb het zo moeilijk om nee te zeggen. En Sky weet precies hoe hij alles van mij gedaan moet krijgen. Hij is zeer mondig en intelligent voor zijn leeftijd. Dikwijls dient hij mij van antwoord en moet ik hem nog gelijk geven ook.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.