Opvallende onthulling over Donald Trump: “Dat deed hij met behulp van chantage”

door: COS
nl Donald Trump
Afbeelding bron: Alex Gakos / Shutterstock.com

De populaire film ‘Home Alone’ wordt deze maand 30 jaar oud. In de tweede film uit de reeks had huidige president Donald Trump een gastrol.

Voor Donald Trump president van de Verenigde Staten werd, was hij een bekende zakenman. In een interview met Insider vertelt Chris Columbus, de regisseur van de eerste en tweede ‘Home Alone’-film, over zijn ervaring met Trump.

Die was allesbehalve positief. Trump was op dat moment eigenaar van the Plaza Hotel in New York City waar een scène uit de film opgenomen werd. “We wilden in de lobby van het hotel filmen en dachten dat een vergoeding zou volstaan.”

Chantage

Daar bleef het echter niet bij. “Hij zei: ‘De enige manier waarop jullie the Plaza mogen gebruiken, is als ik een rol in de film krijg.’”, citeert De Telegraaf de regisseur. Chris kon niet anders dan akkoord gaan.

Toen de film aan een testpubliek getoond werd, juichte de hele zaal bij het zien van Trump. Chris besloot de scène dus te behouden als “een moment voor het publiek”. “Maar hij heeft zich door middel van chantage en pesterijen in de film gewerkt.”