Opvallende onthulling over André Hazes: 'Daarom mag hij niets op sociale media plaatsen'
COS

André Hazes heeft een turbulent 2021 achter de rug. Hij verbrak zijn verloving met Monique Westenberg, vond opnieuw de liefde bij Sarah van Soelen, maar ook die werd kortstondig ingeruild voor een andere dame.

Naast alle liefdesperikelen kreeg André Hazes volgens zijn management ook te maken met een mentale burn-out. De zanger besloot zich dan ook terug te trekken uit de schijnwerpers. Op sociale media is het sindsdien helemaal stil.

Andrés sociale mediapauze is volgens het management van de zanger een direct gevolg van zijn burn-outklachten. Dat klopt, maar er is volgens Privé ook een financiële reden.

Volgens het tijdschrift zwijgt André Hazes (op sociale media), omdat hij anders geen vergoeding meer krijgt van zijn verzekering. "Omdat de zanger te kampen heeft met een burn-out, krijgt hij een vergoeding voor de misgelopen optredens", citeert Metro Privé.

"Zodra hij een interview geeft, meewerkt aan een fotoreportage of op sociale media actief is, wordt dit gezien als werk en zal de financiële vergoeding worden stopgezet", aldus het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.