Opnieuw Hazes-reünie in de maak? Halfzus van André en Roxeanne reageert
COS

Vreugde alom toen André Hazes en Roxeanne Hazes eindelijk besloten hun ruzie met elkaar bij te leggen. De reünie zorgde voor geweldige beelden.

Maandag start het nieuwe seizoen met een dubbelaflevering. Kürt Rogiers wil al wel even vooruitblikken in TV-Familie. "Wel, de suspense zal nog even blijven hangen. En wie weet wordt de eerste a?evering van het nieuwe seizoen nog béter dan de seizoensfinale. (knipoogt) Op de meeste vragen zal je heel gauw een antwoord krijgen. Ik zou zeggen: mis de eerste nieuwe afeveringen niet, anders ben je niet mee."

En Kürt zijn personage Lars is nu ook verloofd met Véronique (rol gespeeld door Sandrine André). "De verloving is in elk geval een feit, hé! Maar er is nu wel iemand van die klif gedonderd (Marie uiteraard, nvdr). Er staan dus eerst sowieso heel andere dingen te gebeuren dan een huwelijk. Maar goed, we zijn nu al voor november aan het opnemen. En ik kan je vertellen dat de sfeer en situaties in ‘Familie’ dan totaal anders zullen zijn dan je nu zou denken. Spanning verzekerd, in ieder geval! "

Meer nieuws

Meer nieuws

.