Ongelofelijk! Zoveel zullen actrices verdienen per aflevering van ‘Sex and The City’-vervolg
COS
Ongelofelijk! Zoveel zullen actrices verdienen per aflevering van ‘Sex and The City’-vervolg
Foto: Photonews

Maandag werd bekendgemaakt dat er een vervolg komt op de succesvolle tv-reeks ‘Sex and The City’. Die liep van 1998 tot 2004. Later verschenen nog twee films.

In ‘Wat een Dag’ kreeg Frans Bauer thuis bezoek van Vincent Fierens. Meteen mocht die kennismaken met de drie hondjes van Frans, waaronder dus de verlamde Lourdes. “Sinds kort heeft ze een rolstoel”, vertelde de zanger, wat hij prompt ook liet zien. Daar kreeg hij dus veel vragen over, die hij op Instagram probeerde te beantwoorden.

“Lourdes heeft sinds drie dagen een rolstoeltje omdat ze afgelopen zomer een ruggenmerginfarct heeft gehad, waardoor ze aan beide pootjes verlamd was”, klinkt het. “Nu, na maanden elke week fysio, doet het rechterpootje het weer maar het linker duidelijk minder”, vertelt Frans bij een video van zijn blonde pomeriaan.

“Door maanden haar spieren niet te hebben gebruikt is er spierslapte ontstaan en we hopen nu met haar rolstoeltje dat ze weer haar spieren gaat opbouwen en misschien weer zelfstandig kan gaan lopen”, vervolgt hij. “We moeten veel oefenen en het rolstoelgebruik opbouwen. Ondertussen kan ze al aardig overweg met haar hondenrolstoeltje en ze is erg blij mee.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.