Noodlot slaat opnieuw toe bij Fred van Leer: “Bedreigd met vuurwapen”

door: COS
Fred van Leer
Afbeelding bron: Instagram @fredvanleer

Fred van Leer werd onlangs opgeschrikt nadat een seksvideo van hem verspreid werd. Vanmorgen werd de presentator opnieuw slachtoffer van een drama.

De ellende stopt niet voor Fred van Leer. Na de gelekte seksvideo enkele weken geleden, werd hij vanochtend overvallen. Op Instagram plaatste Fred een filmpje om de hele situatie uit te leggen en misverstanden de wereld uit te helpen.

“Ze hebben vanmorgen getracht mij te overvallen. Twee jongens in PostNL-pakjes met een pruik op. Een hele lelijke, by the way”, grapt hij nog. “Ik ben bedreigd met een vuurwapen”, zegt hij erg nuchter.

Gekneusde rib

“Ik heb geen klappen gekregen. Maar weten jullie wie wel klappen hebben gekregen? Die gasten die beneden aan de trap lagen”, zegt hij. “Ik ga nu aangifte doen. Het komt goed. Ik voel me sterk. Ik voel me sterk door jullie.”

Met het filmpje wil Fred dat iedereen zijn verhaal hoort en overdreven verhalen ontkrachten. “Ik heb een gekneusde rib. Dat doet inderdaad veel pijn. En door. Da’s natuurlijk heel makkelijk gezegd, maar ik heb hele fijne mensen om me heen”, aldus Fred.