Nieuw slachtoffer van seksueel grensoverschrijdend gedrag door Jeroen Rietbergen doet haar verhaal
LHX

In de laatste uitzending van 'BOOS' kwam er heel wat seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van 'The Voice of Holland' aan het licht. Eén van de beschuldigden is bandleider Jeroen Rietbergen.

In 'BOOS' getuigden negentien vrouwen  over seksueel grensoverschrijdend gedrag door Jeroen Rietbergen. Toen het nieuws naar buiten kwam, legde hij zijn werk als bandleider neer en erkende hij dat hij relaties van seksuele aard had gehad met vrouwen die waren betrokken bij 'The Voice'. 

Behalve die negentien vrouwen heeft er nu nóg een vrouw beslist om naar de politie te stappen. Ook zij zegt slachtoffer te zijn geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag door Jeroen Rietbergen. Dat meldt 'Shownieuws'. 

Zelf was de vrouw geen deelnemer aan 'The Voice', maar ze kent Rietbergen via de muziekwereld. Door de commotie die door de reportage is ontstaan, wil ze toch haar verhaal doen.

Waar ze hem exact van beschuldigt? Ze ontving onder meer seksueel getinte berichten en foto's van Rietbergen. Ze hoopt dat andere slachtoffers nu ook naar de politie durven stappen, laat haar advocaat weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.