"Nicola Peltz stormde huilend weg tijdens huwelijk door schoonmoeder Victoria Beckham"
COS
"Nicola Peltz stormde huilend weg tijdens huwelijk door schoonmoeder Victoria Beckham"
Foto: Photonews

Brooklyn Beckham stapte op 9 april in het huwelijksbootje met Nicola Peltz. Kosten noch moeite werden gespaard voor het huwelijk van de oudste zoon van Victoria en David Beckham en de miljardairsdochter.

Er zijn al een hele tijd geruchten dat het niet langer botert tussen Nicola Peltz-Beckham en haar schoonmoeder Victoria Beckham. Die geruchten drukte de actrice onlangs zelf de kop in, maar nieuwe details over haar huwelijk wakkeren de geruchten nu weer aan.

Zo zou Nicola tijdens de receptie huilend weggestormd zijn. Dat zou gebeurd zijn nadat schoonmoeder Victoria Beckham tijdens een speech in de bloemetjes gezet werd door zanger Marc Anthony.

"Nicola houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan, zeker op haar huwelijksdag. Dus het irriteerde haar enorm. Ze stormde in het midden van de receptie huilend weg met haar zus en moeder", zegt een bron aan Daily Mail.

Een andere huwelijksgast bevestigt dat Nicola van streek was tijdens haar huwelijk, maar beweert dat het omwille van de openingsdans was. Marc Anthony zou 'You Sang To Me' zingen voor het koppel. Zonder waarschuwing werd het nummer echter een moeder-zoondans. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.