Nederlandse zangeres Esmée Denters over Marco Borsato: "Ik was de enige die dat gedrag raar vond"
COS
Nederlandse zangeres Esmée Denters over Marco Borsato: "Ik was de enige die dat gedrag raar vond"
Foto: Play4

Via sociale media heeft de Nederlandse zangeres Esmée Denters heeft het grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato zelf meegemaakt. Dat heeft ze zelf laten weten via Instagram Stories.

Esmée Denters was een van de eerste grote YouTube-sterren. Ze werd opgemerkt door Justin Timberlake, bracht met hem het nummer 'Love Dealer' uit en scoorde in 2009 een grote hit met 'Outta Here'. Enkele jaren later nam ze ook deel aan 'The Voice UK'.

Daar besefte ze hoe "nep de show is". Nu reageert ze op wat er zich bij 'The Voice of Holland' heeft afgespeeld. "Het is een schande hoe de mannelijke coaches in Nederland misbruik hebben gemaakt van hun positie. Al zeg ik eerlijk: ik ben niet geheel verbaasd", klinkt het op Instagram Stories.

Compliment

"Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep vanuit het niets in mijn bil", onthult ze. "We stonden op het podium na een optreden. Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond."

"Ik was er zo van geschrokken dat ik het aan mijn manager vertelde." Die vond dat ze zich niet zo moest aanstellen en het als compliment moest zien. "Dus ik heb er toen de tijd niets over gezegd", zegt ze.

"Het maakt niet uit hoe beroemd iemand is, dit gedrag moeten we niet excuseren. Ik vind het enorm dapper van de kandidaten die zich erover uitgesproken hebben en hun verhaal durfden te delen", besluit Esmée.

Meer nieuws

Meer nieuws

.