Na 'The Voice of Holland'-schandaal: "Het gaat niet goed met Linda de Mol"
COS
Na 'The Voice of Holland'-schandaal: "Het gaat niet goed met Linda de Mol"
Foto: Instagram @linda

Naast Marco Borsato en Ali B werd ook Jeroen Rietbergen genoemd in het 'The Voice of Holland'-schandaal. Hij bekende de feiten en bevindt zich momenteel in een afkickkliniek in Amerika. Zijn relatie met Linda de Mol is inmiddels ook beëindigd.

Linda de Mol reageerde al op de steun die ze ontving. "Zodra ik een heel klein beetje op de been ben, zal ik, en dat is moeilijk en pijnlijk want het is heel privé, voor de volle 100 procent eerlijk en open, vertellen wat er gebeurd is en dat doe ik op het enige media-platform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf", klonk het in een statement op linda.nl.

Iets meer dan een week na het statement geeft Jildou van der Bijl, creatief directeur van 'LINDA.' bij 'Op1' een update over hoe het met Linda gaat. "Niet goed", maakt ze meteen duidelijk.

"Dat snap je wel als je tot tweeëneenhalve week geleden extreem gelukkig was met iemand, niets doorhad en er dan achter komt dat die iets verschrikkelijks heeft gedaan, met leugens heeft geleefd en een heleboel kapot heeft gemaakt."

Linda stopt dan ook tijdelijk met werken en zal voorlopig niet meer te zien zijn op de covers van haar maandblad. "We hebben afgesproken dat ze zich een tijd terugtrekt en even rust neemt", zegt Jildou. "We hebben al wat dingen omgegooid en er zijn al wat nummers in de maak."

https://twitter.com/op1npo/status/1487177897844649984

Meer nieuws

Meer nieuws

.