Na beschuldigingen seksueel misbruik: "Of Leontine en Marco Borsato nog samen zijn?"
COS
Na beschuldigingen seksueel misbruik: "Of Leontine en Marco Borsato nog samen zijn?"
Foto: Instagram @borsato

Marco Borsato kwam enkele weken geleden in opspraak. Een jonge vrouw deed in december aangifte tegen de zanger. Ze zegt vanaf haar vijftiende seksueel misbruikt te zijn.

Toen Marco Borsato voor de feestdagen werd gespot, werd opgemerkt dat hij zijn trouwring niet meer droeg. Er deden meteen geruchten de ronde dat er (opnieuw) een einde was gekomen aan zijn relatie met Leontine Borsato.

Wat later bleek dat Marco zijn trouwring had vervangen door een familiering die ook Leontine en hun kinderen lieten maken. Zo tonen ze elkaar dat ze een front vormen. Dat Leontine weg is bij Marco blijft echter een hardnekkig gerucht.

Yvonne Coldeweijer bestempelt het als 'fake news'. "Ze zijn nog steeds samen", weet Yvonne. "Leo en de kids steunen Marco in deze tijd, want hij heeft het er natuurlijk moeilijk mee."

Wat Yvonne wel is opgevallen, is dat Marco al een aantal dagen niet thuis is. "Zijn auto staat ook niet in de garage. Waar hij momenteel uithangt, is niet bekend", aldus Yvonne op Instagram Stories.

Meer nieuws

Meer nieuws

.