Monique Westenbergs maatregelen na bloed- en darmonderzoek stuiten op ongerustheid: “Kan niet gezond zijn”
LHX
Monique Westenbergs maatregelen na bloed- en darmonderzoek stuiten op ongerustheid: “Kan niet gezond zijn”
Foto: Instagram @moniquenoell

Even geleden ging Monique Westenberg aan de slag met een heel team van therapeuten om aan haar welzijn te werken. Ze liet ook weten dat ze een bloed- en darmonderzoek zou laten doen, om nog beter te weten wat haar lichaam juist nodig heeft.

Door het onderzoek weet Monique nu exact welke voedingssupplementen ze kan innemen om zich elke dag beter te voelen. “Dit handjevol supplementen hoort tegenwoordig bij mijn ochtendritueel en neem ik in met een glas collageen”, toont ze op Instagram.

Het is ‘supplemententherapeut’ Charlotte Labee die haar heeft geholpen met het vinden van de juiste supplementen. Monique is erg enthousiast. “Ik merk al zo’n groot verschil qua energielevel”, klinkt het.

Velen van haar volgers zijn echter sceptisch. “Beetje overdreven, zoveel pillen”, klinkt het in de commentaren. “Wees er voorzichtig mee”, zegt iemand anders. “Je nieren en andere inwendige organen krijgen door zulke supplementen vaak verkeerde reacties op lange termijn.”

“Dat is wel een gigantische hand vol pillen voor iemand die volgens mij al best wel heel gezond leeft”, reageert iemand. “Ik denk dat hierdoor vooral de bankrekening van mevrouw Labee heel gezond wordt.”

https://www.instagram.com/p/CUFFTU8AmIw/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.