Monique Westenberg zit slecht in haar vel na coronabesmetting: "Kan om alles janken"
COS
Monique Westenberg zit slecht in haar vel na coronabesmetting: "Kan om alles janken"
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg maakte vorige week bekend dat ze deze maand behoorlijk ziek is geweest. Ze raakte besmet met het coronavirus.

De coronabesmetting van Monique Westenberg ligt al een weekje achter zich, maar helemaal de oude is ze nog steeds niet. Dat laat ze weten via een bericht op Instagram Stories.

"Ik weet niet of iedereen er zo'n last van heeft, maar ik ben na de hele week ziek te zijn geweest door corona nog helemaal niet mezelf. Zit slecht in m'n vel en niks smaakt me lekker. Ik merk echt dat ik uit m'n doen ben. Kan om alles janken en bij het minst geringste ben ik al uitgeput!"

Monique probeerde deze week een detox door cupping. "Coronabacteriën blijven hangen in de afvalstoffen van je lichaam tussen het bindweefsel waardoor de nasleep langer duurt", legt Monique uit.

Door de bacteriën door middel van cupping uit het lichaam te trekken zal de nasleep van het virus verkort worden en het herstel sneller gaan. "Ik geef dit jullie als tip omdat ik me goed kan voorstellen dat veel mensen hier last van hebben", aldus Monique Westenberg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.