Monique Westenberg reageert voor het eerst op nieuwe liefdesbreuk: “Wens het hem toe”
PMN
Monique Westenberg reageert voor het eerst op nieuwe liefdesbreuk: “Wens het hem toe”
Foto: Instagram @andrehazes

Het heeft opnieuw niet mogen zijn voor Monique Westenberg en André Hazes. De twee zijn niet meer samen.

“Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan”, geeft Monique Westenberg meer uitleg op Instagram.

“Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten.” 

“De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet.” 

“Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.” 

“Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.” 

“Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.” 

“Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen. “

https://www.instagram.com/p/CMPz0vSgJbE/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.