Monique Westenberg plaatst cryptische boodschap na gerucht nieuwe liefde André Hazes
COS
Monique Westenberg plaatst cryptische boodschap na gerucht nieuwe liefde André Hazes
Foto: Instagram @moniquenoell

André Hazes zou weer een nieuwe vlam hebben. Yvonne Coldeweijer heeft vernomen dat hij de afgelopen tijd erg close geworden is met Anne Rose, een vriendin en de administratieve hulp van Rachel Hazes.

Monique Westenberg was volgens Yvonne Coldeweijer niet op de hoogte, maar zal dat intussen ongetwijfeld wel zijn. Ze laat het niet aan haar hart komen en zegt op Instagram uit te kijken naar de feestdagen. Alleen doet haar bericht de wenkbrauwen fronsen.

"Nog 2 nachtjes slapen en het is kerst! Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vriendje en dierbaren. Jullie ook?", schrijft ze. Het woord 'vriendje' lokt veel reacties uit.

Vriendje

"Vriendje? Lieve Monique, ik hoop dat het waar is en dat je een lieve vriend hebt en dat het niet André is, maar iemand die echt voor jou alleen en voor kleine Dré gaat", reageert iemand. Van een vriendje lijkt er echter toch geen sprake.

Monique bewerkte het bericht snel en verving 'vriendje' door 'vrienden'. Vergiste ze zich echt of wilde ze reacties uitlokken? "Monique weet heel goed wat ze schrijft en schrijft het bewust op deze manier zodat de 'sensatiezoekers' weer los kunnen gaan", reageert iemand.

https://www.instagram.com/p/CX0xBXCK0Iu/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.