Monique Westenberg krijgt kritiek op foto's van haar verjaardagsfeest
LHX
Monique Westenberg krijgt kritiek op foto's van haar verjaardagsfeest
Foto: Instagram @moniquenoell

Het is een feestweekend geweest voor Monique Westenberg. Niet alleen vierde ze kerstmis, maar zondag was het ook nog eens haar verjaardag.

Monique Westenberg is 44 jaar geworden, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Op Instagram post ze enkele foto's waarop een grote tafel vol eten te zien is, alsook kleine Dré en Moniques vriendinnen.

Er komt wel wat commentaar op haar post: wat met de strenge corona-adviezen? In Nederland mag je nu immers maar vier personen bij je thuis uitnodigen. "Sommige mensen denken dat ze meer rechten hebben", klinkt het in de reacties.

"Ik vind dat toch een beetje respectloos naar alle hardwerkende mensen in de zorg om dan zoiets te organiseren. Ik gun iedereen zijn feestje, hoor, echt, maar had dat niet ook over een maandje gekund?", vraagt iemand zich af. "Een meer ingetogen feestje was meer gepast geweest in deze tijd."

Er zijn echter ook heel wat mensen die het opnemen voor Moniqe. "Laat de mensen een feestje vieren! Wees vrij en geniet van het leven, zoals Monique dat heel goed doet", reageert iemand. "Leven en laten leven."

https://www.instagram.com/p/CX9glI_Ki4k/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.