Monique Westenberg hard aangepakt na emo-moment

door: PMN
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Voor Monique Westenberg zal 12 december altijd een speciale datum blijven. Ze krijgt er nog steeds de tranen van in de ogen.

Monique Westenberg werd op 12 december ten huwelijk gevraagd door André Hazes. Al liet die haar niet veel later in de steek.

Monique heeft ook allerlei spullen gelinkt aan haar liggen in ‘Het Kruidvat’. Die stelde ze voor, ook op 12 december. “Het is voor mij een heel bijzondere dag, in meerdere opzichten. Ik ga huilen…”, klinkt het bij Monique.

“Nee, want 12/12 is voor mij áltijd een mooie dag, weet je. Ik heb vorig jaar echt een van de mooiste dagen uit mijn leven geweest op 12/12. En, mijn meisje Dunya het is haar geboortedag, dus daar ben ik dankbaar voor.”

Showbizzwatcher Guido den Aantrekker uit zijn bedenkingen bij de tranen van Monique. “Ja, even voor de duidelijkheid: ze heeft het over ‘haar meisje’, maar we hebben het hier over een hond, Dunya, die in 2018 overleden is. Ze is veertien jaar bij Monique geweest”, citeert Mediacourant hem.

Guido denkt dat Monique haar tranen ook inzet om haar producten bij Kruidvat te verkopen. “Dat doet ze goed, ze is een beetje een zakenvrouw aan het worden.”

“Het is absoluut authentiek dat zij heel veel verdriet heeft om Dunya, want ze is altijd heel erg begaan met dieren. Dat weten we en dat doet ze toch goed.”