Monique Westenberg een jaar na verloving André Hazes in tranen: "Heel bijzondere dag"
COS
Monique Westenberg een jaar na verloving André Hazes in tranen: "Heel bijzondere dag"
Foto: Instagram @andrehazes

Monique Westenberg heeft iets te vieren. De Nederlandse schone heeft na maandenlang werken een eigen collectie bij Kruidvat op de markt gebracht.

Monique Westenberg stelde haar collectie voor op zondag 12 december. Dat deed ze met een aantal vriendinnen op een besloten feestje. "Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze kans heb gekregen en dat het moment er nu is", klonk het tijdens haar speech.

"12/12 is voor mij een heel bijzondere dag in meerdere opzichten", zegt Monique voor ze het moeilijk krijgt. "Ik ga huilen. 12/12 is voor mij altijd een mooie dag", verbijt Monique de tranen.

"Ik heb vorig jaar echt een van de mooiste dagen uit mijn leven beleefd op 12/12", zegt Monique over haar (intussen verbroken) verloving met André Hazes. Die vond exact een jaar geleden op 12 december plaats.

12 december is niet alleen Moniques verlovingsdag, maar ook de dag waarop haar hond Dunya geboren werd. Die was veertien jaar lang haar steun. "12/12 is voor mij eigenlijk altijd een dag met liefde, een lach en fijn en dus zie ik dat positief", aldus Monique.

https://www.instagram.com/tv/CXYgtkfAIZT/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.