Monique Westenberg bijzonder hard aangepakt: "Wat naïef ben jij toch!"
COS
Monique Westenberg bijzonder hard aangepakt: "Wat naïef ben jij toch!"
Foto: Instagram @moniquenoell

Onlangs vierde André Hazes zijn 28ste verjaardag. Dat deed hij aan de andere kant van de wereld. De zanger is op vakantie in Amerika.

Dat Monique Westenberg nog steeds onvoorwaardelijke liefde koestert voor haar ex-verloofde André Hazes maakte ze duidelijk met een ontroerende verjaardagsboodschap. Ze zegt onder meer dankbaar te zijn voor en trots op de groei die André doormaakt.

De boodschap lokte heel wat positieve reacties. Toch moet Monique ook een heleboel negatieve reacties lezen onder haar bericht. "Je trapt er gewoon in, het leugenachtige Andrétje. Wat naïef ben jij toch, Monique. Echt, je leert er nooit van", lezen we.

Zijspoor

"Ze moet wel echt wanhopig zijn, want hoe ze dit beschrijft... Sneu ben je dan. Verslaafd aan die vreemdganger", klinkt het scherp. "Hij is drie weken geleden nog met z'n alweer ex op vakantie geweest. Maar in die korte tijd heeft hij zo'n grote persoonsverandering ondergaan? Lieve Monique, je verdient echt meer en beter!"

"Sorry, het begint lachwekkend te worden", vindt iemand. "Iemand die jou zo voor schut zet keer op keer ga je toch niet zo openlijk blij feliciteren?", klinkt het verder. "En elke 3 maanden zet hij jou op een zijspoor. Hoe kan jij zo lief blijven tegen deze gast? Dat snap ik echt niet."

https://www.instagram.com/p/CY-4o7oKL0i/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.