Monique Westenberg bijt van zich af na kritiek: "Als het je niet aanstaat, dan ga je toch?"
COS
Monique Westenberg bijt van zich af na kritiek: "Als het je niet aanstaat, dan ga je toch?"
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg en André Hazes vormen niet langer een koppel. Hun zoontje Dré voeden ze wel samen met veel liefde op.

Een hele tijd geleden besloten Monique Westenberg en André Hazes dat ze hun zoontje Dré niet langer herkenbaar in beeld wilden op sociale media. Wanneer ze een foto plaatsen van hun oogappel maken ze hem door middel van emoji's en dergelijke onherkenbaar.

Ook op een foto met kleine Dré en Moniques vader, plaatst de blondine een hartje voor het gezicht van haar zoon. Dat zint enkele volgers duidelijk niet. "Zet jullie zoon niet op de foto in plaats van zo'n achterlijk hartje op zijn hoofd", klinkt het in de reacties.

"Ik begrijp dat ook niet. De godganse tijd foto's plaatsen, maar dan weer met iets op zijn gezicht. Ja, wat wil je nou?", lezen we nog. "Vind ik nou ook. Waarom foto's plaatsen en dan wat in dat gezicht zetten. Zet dan een foto erop zonder kids."

Monique laat zich niet doen en bijt van zich af. "Ik wil gewoon plaatsen op MIJN account wat ik zelf wil. Net zoals jij een reactie op mijn Instagram zet zoals jij zelf wilt. En als het je niet aanstaat, dan ga je toch?", aldus Monique.

https://www.instagram.com/p/CR4wtSqDffb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.