Moeder van Britney Spears reageert op huwelijk nadat ze geen uitnodiging kreeg
COS

Britney Spears stapte afgelopen donderdag in het huwelijksbootje met Sam Asghari. Ze vormen al meer dan vijf jaar een koppel.

Britney Spears en Sam Asghari besloten hun huwelijksceremonie thuis te houden en nodigden een handvol familieleden en (bekende) vrienden uit. Zo waren Paris Hilton, Madonna, Donatella Versace, Drew Barrymore en Selena Gomez uitgenodigd.

Wie geen uitnodiging kregen, waren Britneys vader, moeder en zus. Sinds het einde van haar conservatorschap sprak de zangeres zich al meermaals kritisch uit over haar familie. Dat er voor hen geen plek zou zijn in het huwelijk van Britney en Sam, was wel duidelijk.

Britneys moeder Lynn lijkt toch haar steun te willen uitspreken tegenover haar oudste dochter. Dat doet ze door te reageren onder een van de fotoreeksen van de festiviteiten op Britneys Instagrampagina.

"Je ziet er stralend en zo gelukkig uit! Jouw huwelijk is het 'droom' huwelijk! En het bij je thuis houden maakt het zo sentimenteel en speciaal! Ik ben zoooo blij voor jou! Ik hou van jou!", klinkt het. Ook zus Jamie-Lynn liet van zich horen door een meme van het huwelijk een like te geven.

https://www.instagram.com/p/CerGXzdOaZu/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cergl7Jg07G/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.