Miley Cyrus toont zich een harde tante na pijnlijke gebeurtenis: “Geen traan om gelaten”

door: PMN
Miley Cyrus
Afbeelding bron: DFree / Shutterstock.com

De 27-jarige Miley Cyrus wil toch het één en het ander rechtzetten. Ze heeft de naam een harde tante, zelf gevoelloos te zijn.

Miley ontkende dat in de Scandinavische talkshow ‘Skavlan’. De zangeres kreeg de vraag of ze met jaren emotioneler wordt?

“Als je dat aan de kerels vraagt met wie ik het heb uitgemaakt, zullen ze waarschijnlijk zeggen van niet”, citeert TV-Familie haar. “Een vrouw die verder gaat met haar leven krijgt de stempel van koele kikker, maar zo ben ik niet.”

Miley had lange tijd een relatie met acteur Liam Hemsworth. Ze trouwde ook met hem, maar na acht maanden gingen ze weer uit elkaar.

Zoiets is altijd heel zwaar. “Ik heb toen amper gehuild”, gaat Miley door op haar elan. “Ik heb de afgelopen jaren veel trauma en verlies meegemaakt.”

“Ik verloor mijn huis in een brand, ik ging door een scheiding en moest afscheid nemen van mijn oma met wie ik superclose was. Ik besefte dat ik er niks aan kon veranderen. Het heeft geen zin om depressief te worden want het leven gaat verder.”