Miley Cyrus laat oog vallen op vrouwelijke collega: “Verliefd op haar”

door: COS
Miley Cyrus
Afbeelding bron: DFree / Shutterstock.com

Miley Cyrus en Dua Lipa doen het op muzikaal vlak erg goed. Ook met hun gezamenlijk nummer ‘Prisoner’ oogsten ze succes.

Dua Lipa vormt een koppel met model Anwar Hadid. Miley is single en valt zowel op mannen, als op vrouwen. Haar bewondering voor Dua Lipa steekt ze niet onder stoelen of banken. “Ik heb Dua altijd al een knappe vrouw gevonden”, citeert TV Familie de zangeres in een interview.

“Ik vind haar zelfs één van de mooiste meisjes in de showbizz. Ze is vooral ook sexy. Ik was ooit op een concert van haar en viel helemaal voor haar wat hese, kreunende stemgeluid”, herinnert Miley zich.

Seksuele spanning

“Ik denk dat je verliefd kan worden op Dua door gewoon naar haar te luisteren. Ik zou er niet van opkijken dat veel van haar fans dat echt zijn. En daar is niks mis mee. Ik ben het ook.”

“Ik voelde toch seksuele spanning tussen ons”, vertel Miley over de opnames van hun videoclip. “Er was wel iets. Waren we op een intiemere plek geweest, dan zou er wel iets gebeurd zijn tussen ons, denk ik. Ik vind Dua onwezenlijk knap!”