Miley Cyrus enorm scherp voor ex Liam Hemsworth: “Hij kon zich niet beheersen”
COS

In haar nieuwe nummer ‘Win Some, Lose some’ onthult Miley Cyrus iets erg gênants over haar relatie met Liam Hemsworth. Het koppel trouwde in 2018, maar gaf er een jaar later de brui aan.

In het nummer zingt Miley ‘Ik kan de keren niet meer tellen dat ik moest faken. Gelukkig kon ik op dat moment aan andere zaken denken’. Daarmee doet ze dus verstaan dan de seks met Liam niet goed was.

“Dit komt voor hem als een slag in het gezicht”, citeert TV Familie een Australische journalist. “Wat Miley nu doet is erg pijnlijk. Zoiets doe je niet als je een deftig mens bent.”

“Want hoe kan Liam zich hier nu tegen verdedigen? Hij zwijgt liever en hoopt dat de aandacht voor dat nieuwe nummer van zijn ex snel zal verdwijnen.” En in de tussentijd focust hij zich op zijn relatie met model Gabriella Brooks, met wie hij al een jaar een relatie heeft.

“Hij was een goeie kerel en mijn beste vriend. Maar de seks … Die was gewoon slecht. Liam heeft geen geduld. Het leek alsof hij zich niet kon beheersen als hij mij naakt zag”, citeert TV Familie Miley in een eerder interview. “Ik had niets aan ons seksleven, en dat was jammer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.