Michelle Obama neemt geen blad voor de mond: “We waren ze echt beu”
COS

Michelle Obama en haar echtgenoot Barack Obama hielden zich de afgelopen maanden, net als velen, aan de coronamaatregelen. Dat zorgde voor wat wrevel.

Vorige week gingen prins Harry en Meghan Markle op vakantie bij Elton John in Frankrijk, met een privéjet. Daardoor kwamen ze onder vuur te liggen. Voor twee royals die zich profileren als milieubewust is dit bijzonder hypocriet, luidde de kritiek. Maar Elton John verdedigt hen. Volgens hem was de reis zijn idee én heeft hij die ook betaald. “Prins Harry’s moeder, Diana, was een van mijn liefste vriendinnen”, schreef hij op Twitter. “Ik voel dus ook een verplichting om Harry en zijn familie te beschermen tegen de pers, die heeft bijgedragen aan de vroegtijdige dood van Diana."

"Na een hectisch jaar met hard werk en toewijding aan goede doelen, wilden mijn echtgenoot David en ik de jonge familie een privévakantie aanbieden, in de veiligheid en rust van ons huis. Om die broodnodige bescherming te bieden, hebben we een privéjet voorzien.” De zanger zorgde er dankzij een donatie aan Carbon Footprint voor dat de vlucht toch CO2-neutraal was. Hij had ook nog een niet mis te verstane boodschap: “Ik heb diep respect voor wat Harry en Meghan doen voor het goede doel en ik roep de pers op om te stoppen met hun dagelijkse aanvallen en onwaarheden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.